KIRKLARELİ / MERKEZ - Ahmet Yener İlkokulu

Ahmet Yener İlkokulu

Pınar Mahallesi Mahyababa Caddesi Ahmet Yener İlkokulu
Vizyon
Gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerikli, dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış eğitim dilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır
Öğretim Şekli :Tam gün
Ders Başlama : 08:45 Öğle Arası : 12:15- 13:20 Ders Bitiş :16:00
Ulaşım
Yaya olarak ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca 4 numaralı dolmuş hattı okulumuzun bulunduğu cadde üzerinden geçmektedir.
Pınar Mah. Mahyababa Cad. Kırklareli / Merkez
Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.